FEEL THE MAGIC OF THE

WOLF OF WALLSTREET

Kom flaneren op The Wolf of Wallstreet, elk feestje is een Roadtrip op een nieuw magisch plekje ergens in het universum: “Waar The Wolf en hete feesten elkaar kruisen. Waar Good Music, Vibes, Performances & Technology, hand in hand gaan“…. It’s a visual story we tell, the Wolfpack gives the Magic! Heerlijk genoeg voor de vrouwen, hard genoeg voor de heren… en wie weet wordt de slogan aan het eind van de avond omgedraaid.

De DJ’s en MC’s bombarderen de dansvloer met een roodgloeiende molotovcocktail sterrenstof van house, disco, beach, techno, latin en booty deuntjes…. We spoelen terug naar de hitjes van toen en fast forwarden naar de hits van nu, alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

Life is better with the wolf.
You invite the pack.

Dans, flirt, lach en make some great memories, vroeger was nog nooit zo leuk als nu! Waan je in het dans paradijs van The Wolf, met liefde voor iedereen! Losjes en ongedwongen als schuddende heupen. Never plat, altijd classy. Een avond waar saamhorigheid en the feel good hoog in het vaandel staat en iedereen lekker zichzelf kan zijn. Let’s get the feel good, better, best and let it never rest!

Crazy ass musical theater entertainment die je keer op keer laten verbazen & verbijsteren, spectaculaire shows, decors, acts, en een ijzersterke line-up en verbluffende confetti en visuals op 360 graden. Het leven lacht je toe…. Surreal performances, booming bass-lines, energetic in vibes, sexy and smile-inducing.

It’s a story we tell.. Magic is our signature!

We are the magic
Our parents warned us about.

Partners: