Over The Wolf of Wallstreet Magic Events

Via onze agenda roadtrip kun je alle events zien die wij de komende tijd organiseren.

Al onze feestjes zijn 18+. Dit is in verband met onze vergunningen, die van de club waar wij ons feestje hosten en natuurlijk in verband met de Nederlandse wet m.b.t. het schenken en nuttigen van alcohol aan minderjarigen.

Er kan altijd om legitimatie worden gevraagd, het is dus altijd verstandig deze bij je te hebben.

Wij zijn heel druk met het organiseren van feestjes, de kaartverkoop besteden wij dus uit aan derden. Soms gaat dit via de locatie die hun eigen ticket systeem hanteren of één van de vele derde partijen zoals ticketscript en paylogic. Via de websites van deze services kun je een contactformulier invullen en/of staat een nummer vermeld waarmee je contact kunt opnemen. Kijk dus even bij welke partij je je kaart aan het kopen bent, zij kunnen je dan verder helpen.

Wij hebben helaas geen inzicht in de systemen van de partijen die de kaartverkoop regelen. Kijk even bij welke partij je de kaart gekocht hebt en neem via hun website direct contact met ze op.

Koop altijd via de link die wij bij ons event plaatsen (al onze events kun je hier vinden).

Wij proberen op onze event pagina altijd duidelijk te communiceren of er nog kaarten zijn. Soms zijn er nog kaarten aan de deur, maar dat posten we dan ook van te voren. Uitverkocht is echter vaak gewoon uitverkocht. Mocht je op de eventpagina tickets aangeboden zien worden pas dan goed op! Er zijn heel veel oplichters actief. Wij adviseren altijd tickets te kopen (en ook evt. te verkopen) via Ticketswap. Daar kun je dus het beste proberen nog een ticket te bemachtigen. Onze extra tip is om daar ook nog even het profiel op Ticketswap van de persoon waar je van koopt te bekijken. Daar kun je zien of iemand al vaker kaarten heeft verkocht, hoeveel Facebookvrienden iemand heeft (zijn het er maar 3 dan klopt er iets niet) en of het gekoppelde telefoonnummer is gecontroleerd.
Verder kun je ook nog even op de pagina van het evenement kijken of er nog winacties bezig zijn en daar je geluk proberen. Mocht het niet lukken hopen we je snel weer op een van onze andere evenementen te zien!

Het is mogelijk om je kaart te printen maar we kunnen hem ook vanaf je telefoon scannen. Zorg dat bij de entree je scherm op helder staat zodat de scanner de barcode goed kan lezen.

De foto’s van onze eigen fotografen komen altijd online op de Facebook pagina van Wolf of Wallstreet. We weten nooit precies wanneer omdat we afhankelijk zijn van de fotografen die de foto’s leveren. Echter streven wij er na dit zo snel mogelijk na het event te doen (dinsdag of woensdag heeft ook onze eigen voorkeur).

Daar kunnen meerdere redenen voor zijn. Als het onze eigen fotograaf was en de foto is niet door de selectie gekomen kan dat bijvoorbeeld zijn dat de foto niet gelukt is (onscherp, ogen dicht, etc.). Het kan ook zijn dat wij 2 fotografen hadden rondlopen en dat de rest nog online moet komen. Ook kan het zo zijn dat het een fotograaf was die er niet namens ons bij was en dat die foto’s op een andere Facebook pagina of website zijn beland.

Wij honoreren praktisch altijd dit verzoek, wat we wel even van je vragen is om via Facebook zelf de foto te rapporteren zodat wij de link direct toegestuurd krijgen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

…op jullie feestje draaien.
…jullie feestje in mijn club.
…foto’s maken op jullie feestje.
…dat jullie een zaal hosten op mijn feestje.
…met een marktkraam op 1 van jullie festivals staan.
…stage lopen bij Wolf of Wallstreet.
…etc..

Wij staan altijd open voor leuke ideeën, nieuwe talenten, vruchtbare contacten, bloeiende concepten. We kunnen niet ontkennen dat we veel van dit soort aanvragen binnen krijgen en dus niet altijd ja kunnen verkopen.
Om de aandacht te trekken van de, binnen de organisatie van Wolf of Wallstreet, verantwoordelijke persoon raden we je dan ook aan om je verhaal zo compleet en duidelijk mogelijk te brengen.

Helaas pindakaas, wij doen niet aan VIP tafels op onze feestjes, wij vinden het veel leuker om iedereen op de dansvloer te zien! Mocht er het een keer zo zijn dat er wel tafels zijn zullen wij hier specifiek op Facebook in het event of via een post op onze pagina dit laten weten.

De bar ligt meestal in het beheer van de locatie die ons te gast heeft. Om hier zekerheid over te krijgen kun je dus het beste even direct contact met de locatie opnemen en je vraag daar neerleggen.

Meer informatie

Onze wolf huisregels
Gewoon doen zoals je bij je moeder thuis doet, dus hierbij de huisregels.

Algemene wolf voorwaarden
Lees hier de algemene voorwaarden.

Privacy wolf statement
Lees hier de Privacy Statement.

Waar kan ik terecht voor de gevonden voorwerpen?
Neem hiervoor contact op met de locatie waar wij het event hebben gegeven, met hen zijn afspraken gemaakt dat zij alles netjes bewaren.

Fotomomentjes
Met uitzondering van (semi)professionele apparatuur, is het toegestaan om een digitale camera mee te nemen. Graag zelfs! Neem zoveel foto’s en upload jouw leukste Wolfmomenten op Social Media met #wolfpack.

Medicijnen
Heb jij medicijnen nodig tijdens het event? Dat is geen probleem, wanneer jij in het bezit bent van een medische verklaring of voorschriften (matchend met jouw ID). Mails ons even een paar weken van te voren op info@wolfofwallstreet.nl. Kopieer de bevestiging die je vanuit ons krijgt via de mail. Deze dien je te laten zien bij binnentreding van de evenementenlocatie.

I Love my ears
Please take care of your ears! With music above 87 dB it is smart to use earplugs with a special music filter. With these earplugs you can still hear the music perfectly, conversations remain intelligible and most important of all, you prevent hearing damage and the annoying ringing after the event. In addition the Alpine PartyPlug earplugs are super comfortable. During The Wolf of Wallstreet Alpine PartyPlug earplugs will be available at all the cash desks. The PartyPlug earplugs are reusable, so you can protect your ears not only at The Wolf of Wallstreet but on other festivals as well. Love your ears!

Alcohol en drugs
Alcohol en drugsgebruik is helaas nooit zonder risico’s! Denk aan je lichaam en probeer maat te houden. Vergeet ook niet dat harddrugs nog steeds illegaal zijn! Het lijkt misschien in onze tolerante maatschappij dat drugs geaccepteerd is, maar wettelijk is dit niet toegestaan. Kies je er toch voor om drugs te gebruiken? Laat deze dan testen voordat je ze gebruikt. Hiernaast is het erg belangrijk dat je goed op elkaar let en elkaar natuurlijk nooit in de steek laat. Als je je niet lekker voelt na drugsgebruik, ga dan meteen naar de EHBO of vraag om hulp. De EHBO heeft beroepsgeheim en zullen nooit aangifte doen bij de politie. Wil je meer informatie hierover of meer weten over de gezondheidsrisico’s, ga dan naar www.drugsenuitgaan.nl.

Overige vragen?
Staat je vraag hier niet bij? Dan is dat vast een hele bijzondere! Stel deze dan maar stiekem over de mail. Dit kan naar info@wolfofwallstreet.nl.

Partners: