Get in touch

Contact Us

Ontvangst enkel op afspraak.

Address | Headquarters: Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
Address | Hometown:
No correspondence address
Nieuwe stationsstraat 20
6811 KS Arnhem
Hallo! Ik ben dj/club eigenaar/fotograaf/een awesome persoon en ik wil heel graag…

…op jullie feestje draaien.
…jullie feestje in mijn club.
…foto’s maken op jullie feestje.
…dat jullie een zaal hosten op mijn feestje.
…met een marktkraam op 1 van jullie festivals staan.
…stage lopen bij Wolf of Wallstreet.
…etc..

Wij staan altijd open voor leuke ideeën, nieuwe talenten, vruchtbare contacten, bloeiende concepten. We kunnen niet ontkennen dat we veel van dit soort aanvragen binnen krijgen en dus niet altijd ja kunnen verkopen.
Om de aandacht te trekken van de, binnen de organisatie van Wolf of Wallstreet, verantwoordelijke persoon raden we je dan ook aan om je verhaal zo compleet en duidelijk mogelijk te brengen.

Wolf of Wallstreet is opkomend, progressief, idealistisch, risico zoekend en avontuurlijk. Elk feest moet bijzonder zijn, gedreven door liefde voor muziek, talent, magie en het entertainen en verrassen van onze bezoekers, fans en ambassadeurs…. En dat weer afwisselend met bijzondere technologieën, theater, show, spel en decor! The Wolfpack is jong, dynamisch bedrijf met events door het hele land en zelfs in het buitenland. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent die zich wilt aansluiten bij The Wofpack. Bekijk onze vacatures hieronder.

  • Stage Event Manager
  • Stage DTP & AV-producties
  • Stage Productie

Wie is The Wolf of Wallstreet? Klik hierrr…
The Wolf of Wallstreet beleven? Klik dan hierrr
Wanna meet the Wolfpack? Klik dan hierrr
Bijdragen aan een onze gezamenlijke missie? Klik dan hierrr

Misschien wel de tofste stage ooit
De invulling van een stage verschilt natuurlijk per bedrijf. Binnen Wolf of Wallstreet Magic Events zal je vanaf het begin aan de slag gaan met een eindproduct en daarin een eigen verantwoordelijkheid dragen. Geen enveloppen verzamelen en ook geen telling van de huidige koffie en thee voorraad dus. Daarbij draai je als onderdeel van je stage ook showdagen tijdens evenementen en festivals bijvoorbeeld als productieassistent en/of stagemanager. Deze showdagen zijn onderdeel van je stage. Het gevolg? Een diverse uitdagende stage met afwisselende werkzaamheden, veel verantwoordelijkheden en tot slot een uitbreiding van je professionele netwerk.

Partners: